Des d'aquí enviem una salutació a tots els que venen a parar a aquesta pàgina pensant que trobaran alguna cosa sobre el KKK, juas, juas, juas

diumenge, de novembre 04, 2007

MILTON - Una mica d'història local

L'any 1967, ara fa 40 anys, va néixer a Vilafranca el Milton. Sobre una mecànica de Seat 600, la peculiaritat d'aquest spider és la d'estar carrossat amb poliester i fibra de vidre, solució utilitzada industrialment per primera vegada a Espanya. El projecte, el disseny i la contrucció va ser obra dels germans Pere i Antoni Mata, pare, oncle, avi i sogre d'alguns dels nostres companys klanicoles. Se'n van arribar a fabricar només 36 unitats per la qual cosa actualment es tracta d'una peça de coleccionista.







2 comentaris:

Bolas ha dit...

Com es que sols es varen fer 36 unitats !! No era rentable?
Ningú de la teva familia es va quedar amb un exemplar?
La veritat es que es molt birguero.
Recorda al spider, no?

Pere M ha dit...

No, no era rentable, però va ser un bonic experiment. Sí que és molt semblant a l'Spider que va sortir després i era més barat. Potser aquesta és una de les raons per la que es va haver de deixar de fer.
Desgraciadament no ens en vam quedar cap però després de molt de temps d'anar-hi darrera mon pare en va trobar un i ara el tenim. I funciona i tot...!