Des d'aquí enviem una salutació a tots els que venen a parar a aquesta pàgina pensant que trobaran alguna cosa sobre el KKK, juas, juas, juas

dissabte, d’abril 12, 2008

SANT ELIES CAMPIONS !!!!!

Els nostres nens/a son els nous campions !!!!.

Resultat- St.Elies 3 Avinyonet 1

La crónica del partit : La primera part totalment dominada pel nostre esquip, molt bé en defensa i una mitjançera i una davantera espectacular, marejant al contrari i trevallant tot el partit amb total "pundonor". Gols d´en Victor (1-0) i Boris (2-0). A destacar la força d´en Arnau Arrufat que ha presionat al centre del camp i que no ha deixat jugar al rival.

A la segona part l´equip del St.Elies una mica adormiscat ha rebut l´unic gol de l´equip del Avinyonet. Posteriorment la entrada de la Marina i una nova defensa més jove i fresca ha decantat el partit definivament cap al St.Elies, ha destacar una gran jugada de la Marina que al pur estil Messi ha marejat a un contrari. Sensacional !!!. La Mitjançera amb un Arnau Figueras obrin espais s´ha despentinat i ha obert la defensa del Avinyonet que ha rebut un altre gol del St.Elies. Al final la defensa capitanejada pel Sergi, nervios pero espeditiu i un Raul timid pero contundent ha assegurat el resultat i la victoria Final !!!